Om Malin


Välkommen till mig


Resan började 2004 då jag slutligen bestämde mig för att förverkliga mina barn- och tonårsdrömmar, nämligen att stiga in i friskvård- och skönhetsvärlden.

Jag var inte säker på vad det skulle innebära och krävas av mig, jag visste bara att denna värld var mitt kall.

Ack så rätt jag hade.....

En sak har jag insett efter alla år. Mitt kall har varit och kommer alltid vara en  "Never ending story" i positiv bemärkelse. Vad jag menar?

Jo, att trots all hunger efter kunskap, utbildningar och kurser som jag tog till mig och som man kan läsa om så förstod jag att man ändå aldrig kan bli "klar". Jag började efter ett tag att söka lokalt men också utanför Sveriges och Europas gränser för att undersöka andra delar, behandlingar och metoder i denna oändliga värld och upptäckte rätt snabbt att fransförlängning skulle bli mitt nästa stora intresse.

Efter att ha blivit en av de första certifierade singelfransstylisterna i Stockholm av Lashia så jobbade jag med det i ca 2 år men kände rätt snabbt att det måste finnas mer, kanske andra tekniker eller annat material.

Efter en del research upptäckte jag att det fanns en ny och revolutionerande metod för fransförlängning som heter Russian Volume Lashes. Jag åkte ödmjuk utomlands för att träffa och få utbildning av några av de bästa experterna i världen inom de nya metoderna och fransarna och kunde sedan med certifikat och oerhörd stolthet, som första salong i Sverige, införa Russian Volume Lashes .

Det blev snabbt succè bland mina kunder och även om det fanns en del skepsis inom branschen i Sverige så visste jag att detta skulle bli stort.

Den här världen/branschen ändras och växer konstant vilket passar mig alldeles utmärkt.

Då min strävan att hela tiden söka mig till att lära/uppdatera mig i nya metoder, tekniker, produkter, etc. håller mig fokuserad, energisk men framförallt ödmjuk inför vad som komma skall.

Det är fantastiskt att aldrig bli fulländad, utan ständigt få utvecklas både i mitt arbete men också som människa.