Nyhet! Dermapen4 och PRX


Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4 en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på målningen vill kroppen reparera skadan och börja producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av huden struktur och fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.


Dermapen lanserade det första mekaniska microneedling verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Nya Dermapen4 är digital, har en unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ner i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.


Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar , beroende på hudens kondition och tillstånd . Behandlingstiden är ca 30-60 min och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskemål.


Med Dermapen4 kan man behandla;

Huduppstramning och föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, kreatosis pilares, pigmenteringar, ärr ink acne ärr, kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar och alopecia. Ytligare behandling kan man med fördel göras som "red carpet treatment" då huden blir återfuktad och får fin lyster och glow.


Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapenbehandlingen. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efter är torrhet, flagnande ,lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren/ Hudterapeuten informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen.


PRX-T33 är en nålfri ansiktsbehandling som ökar cellförnyelse och elasticitet i huden samtidigt som den reducerar fina linjer och rynkor. En PRX-T33 behandling passar de allra flesta och går att genomföra under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Om du har torr eller solskadad hud, vill ha extra lyster, fukt, fyllighet och fasthet samt en jämnare hudton så är detta rätt behandling för dig.

Behandlingen kan även göras i samband med Dermapen 4 !


Se mer priser på boka direkt   för rådgivning kring dessa behandlingar kan ni kontakta Jeanette direkt : 070-4865974